Microciment bucătărie – un finisaj în pas cu timpul

Microciment bucătărie. Bucătăria este mai mult decât un spațiu destinat preparării mâncării. Este locul unde îți place să mănânci, să stai la o cafea cu cei dragi și chiar să lucrezi la laptop. Ca atare, are nevoie de o amenajare funcțională și plăcută, pe care o poți obține cu ajutorul unui finisaj inovator: microciment bucătărie de la Topcret.

Despre microciment suntem siguri că ai auzit măcar în treacăt. Știi că este un finisaj modern și… cam atât. Nu-i nicio problemă! Tocmai de aceea ești aici, ca să afli toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu acest material de ultimă generație.

Pentru început, îți spunem că microcimentul, o prezență relativ nouă pe piața construcțiilor din România. Este un material pentru finisaje interioare și exterioare extrem de versatil, care se potrivește pentru orice tip de renovări. Realizat dintr-o combinație de diverse pulberi (ciment, agregate, pigmenți, rășini), acesta se aplică ca un strat subțire (de aproximativ 3 mm) și rezistent. Scopul este de a proteja suprafețele fixe rigide. Indiferent de stratul-suport (ciment, parchet, faianță, gresie, gips-carton, marmură, sticlă, PAL, MDF etc.), microcimentul are un aspect fin și continuu, ce imprimă spațiului un aer modern și în același timp elegant. Avantajele de ordin practic și estetic pe care le oferă nu sunt deloc puține, așa că ai toate motivele să-l incluzi în proiectul tău de renovare a bucătăriei.

De ce să optezi pentru microciment bucătărie?

Microciment bucătărie – iată soluția perfectă pentru o renovare rapidă, în urma căreia bucătăria ta va căpăta o înfățișare nouă, modernă, care va rezista ani și ani la rând la factori neprietenoși precum uzura, traficul intens și umezeala. Microcimentul este foarte versatil, ceea ce înseamnă că îl poți aplica pe orice fel de suprafață. Nu este necesar să îndepărtezi plăcile vechi de gresie și faianță, așa cum procedai până acum. Așadar, nu-ți mai dai toată casa peste cap din cauza șantierului, nu mai inspiri praf, nu mai cari moloz, nu mai pierzi ore întregi făcând curățenie. Câștigi mult timp pentru tine și cei dragi, căci renovarea nu durează mai mult de câteva zile. Da, am scris corect: câteva zile, nu câteva săptămâni!
Apelând la microciment bucătărie, scapi rapid de aspectul demodat sau uzat al pereților și pardoselii acoperite cu plăci ceramice și obții un cadru nou, modern, fără fragmentări, foarte rezistent și simplu de întreținut.
Însă microcimentul te ajută să schimbi foarte ușor nu numai pereții și pardoseala, ci și alte obiecte din bucătărie care necesită un refresh, așa cum sunt, de exemplu, piesele de mobilier. Poate că îți trebuie un blat de lucru mai trainic, care să facă față cu brio condițiilor din bucătărie o perioadă îndelungată? Sau poate că ai o masă veche, cu un design frumos, căreia vrei să-i oferi o nouă șansă la viață? Și în primul caz, și în cel de-al doilea, microcimentul este soluția.
În concluzie, dacă pe lista de to do din această toamnă se regăsește și renovarea bucătăriei, ia-ți ca aliat microcimentul de la Topcret!