Ține pasul cu cele mai noi trenduri și amenajează-ți un cămin ecologic, apelând la materiale naturale, care să contribuie la sănătatea ta, a celor dragi și a mediului înconjurător. De exemplu, pentru pereți și tavanele interioare folosește, în locul vopselelor sintetice nocive, tencuieli din argilă. Acestea sunt realizate dintr-un amestec de argile nearse, minerale și pigmenți, așa că îți asigură un finisaj sănătos. Pe lângă faptul că nu au ingrediente toxice sau artificiale, sunt reciclabile, reutilizabile și se află în topul celor mai durabile finisaje pentru pereți. Iar avantajele lor uimitoare nu se opresc aici.

Tencuielile din lut natural reglează în mod natural temperatura și umiditatea din locuință, permit pereților să respire, absorb toxinele, mirosurile și zgomotele și se aplică la fel de simplu ca alte finisaje. Cât despre aspectul creat cu ajutorul lor, acesta este unul unic, având în vedere că gama de culori, nuanțe și texturi în care sunt disponibile nu se regăsește la finisajele convenționale.

Finisajele clasice cuprind textura, variația tonului, adâncimea și grosimea, de la Tonal la Smooth (2mm), Demi Rustic (5mm) și Rustic (8-10mm). Finisajele noastre personalizate demonstrează arta posibilului. Exemplele noastre arată versatilitatea și oportunitățile extraordinare de a împinge materialitatea tencuielii de lut – obținând efecte complet unice. Toate tencuielile noastre din lut natural sunt potrivite pentru orice suprafață de perete sau tavan și sunt disponibile în toate culorile prezentate mai jos.

CLAYWORKS – CLASSIC FINISHES

TONAL

Delicat și nuanțat cu un finisaj lustruit mat și neted și o variație tonală bogată. Disponibil în peste 80 de culori, acest finisaj are o grosime de 2 mm.

SMOOTH FINISHES

Un finisaj impregnat de căldură, eleganță și senzualitate, insuflând un sentiment de emoție și mișcare în orice spațiu unde este aplicat. Disponibil în toate culorile noastre, acest finisaj are o grosime de 2 mm.

DEMI RUSTIC

Poate fi finisat prin diferite tehnici, pentru a obține un finisaj de la neted până la texturat. Minerale naturale cu pigment auriu pot fi adăugate pentru un finisaj luxos, glamuros. Disponibil în toate culorile noastre, acest finisaj are o grosime de 5-7 mm.

RUSTIC

Bogat în caracter, cu diferite granulații, finisajul rustic poate fi aplicat pentru a crea un spațiu rustic și modern. Se pot adăuga materiale naturale, cum ar fi agregate mai grele și minerale, pentru a crea un finisaj sidefat. Disponibil în toate culorile noastre, acest finisaj are o grosime de 7-15 mm.

CLAYWORKS – CUSTOM FINISHES

RAMMED EARTH

La fel ca și în realitate, finisajul personalizat „Rammed Earth” este realizat din argilă 100% naturală, minerale, nisip și este colorat cu pigmenți naturali obtinuți din pământ. Cu toate acestea, spre deosebire de construcția originală de pământ ramat, care necesită cofraj, putem obține aspectul autentic într-un strat subțire, cofrarea nefiind necesară.

CONCRETE EFFECTS

Textura și aspectul betonului brut au fost întotdeauna folosite de către arhitecți și designeri în proiectele lor. Optând pentru utilizarea tencuielilor Clayworks, se poate crea o gamă largă de texturi cu aspect de beton aparent 100% natural, cu conținut scăzut de carbon și non-toxice.

CORRUGATED

Sunt foarte multe opțiuni de modele care se pot realiza cu finisajele din tencuială de lut, iar propunerile noastre de tencuială din colecția Corduroy s-au născut din dorința de a experimenta și dezvolta noi tipuri de finisaje texturale.

OMBRE TEXTURE

O tencuială de lut din material neomogen, unde textura se poate estompa de la relativ grosieră la relativ netedă sau invers.

THE ROUGH WITH THE SMOOTH

Un amestec de texturi într-un singur material.

CLAY ON BRICK

Un finisaj special conceput pentru a ajuta la conservarea și inobilarea zidăriei contemporane sau istorice. Acest finisaj se potrivește cu textura naturală a cărămizilor vechi.

ARAKABE

Finisajele în stil Clayworks Arakabe sunt despre aderarea la tradiția japoneză de a folosi paie în lut.

POLISHED CONCRETE EFFECTS

Este utilizat de cei care admiră estetica cimentului lustruit mat, fiind o alternativă non toxică, sănătoasă și durabilă.

PRESSED TIMBER

Finisajul nostru personalizat din lemn presat, imită betonul cofrat și alte efecte de beton brut, păstrând în același timp beneficiile unui material natural. Un finsaj care se regăsește in stilul industrial.

CORDUROY

Sunt foarte multe opțiuni de modele care se pot realiza cu finisajele din tencuială de lut, iar propunerile noastre de tencuială din colecția Corduroy s-au născut din dorința de a experimenta și dezvolta noi tipuri de finisaje texturale.

OMBRE COLOUR

Ombre este amestecarea treptată a unei nuanțe de culoare cu alta și derivă din cuvântul francez Ombrer, care înseamnă a umbri. O tencuială în degradé a nuanțelor, realizată prin amestecarea atentă a pigmenților.

SCULPTED RELIEF

Argila, spre deosebire de majoritatea celorlalte finisaje de perete, nu se fixează tare și, prin urmare ne permite să creăm o mulțime de modele care se bazează pe prelucrarea extinsă a materialului sculptat.

HAND CARVED

Când iti dorești ca tencuiala aplicată pe pereți să fie facută după liniile și figurile desenate de tine. Lasă imaginația să te ghideze în amenajarea locuinței mult visate.

TAMPED EARTH

O oază de confort și liniste, după o zi agitată. Așa poate fi descris, pe scurt, acest tip de finisaj inspirat din Japonia. Podelele de pământ blocate, numite „tataki” sau „douma” în Japonia, au fost folosite în mod istoric în clădirile japoneze pentru practicile lor și beneficiile dar și estetica performanței naturale ne-au inspirat sa creăm acest tip de finisaj.

TWO-TONE ANAGLYPTIC

Măreție și grandoare sunt cele două elemente care îl caracterizează cel mai bine Definiție anaglyptică: 1. Un ornament sculptat în relief redus. 2. O imagine în mișcare sau statică constând a două perspective ușor diferite ale aceluiași subiect în culori contrastante care sunt suprapuse reciproc, producând un efect tridimensional.

MONOSCAPE

Un stil tradițional reinterpretat, în care interioarele sunt finisate cu materiale naturale și permite conectarea cu natura. Un finisaj foarte grosier care seamănă cu pământul aruncat.

INSPIRATION

Fiecare casă are propria poveste care este scrisă uneori și cu ajutorul designerilor si arhitecților. Tencuielile din lut Clayworks pot aduce la viață poveștile.Alegerea tipului de finisaje trebuie să se potrivească cu stilul de design ales și să respecte tonurile acestuia. Culori pale, pentru shabby chic, microciment, pentru stilul industrial, culori puternice, pentru cel retro și tot așa.

Portofoliu de lucrări

Arată toate lucrările

Gama de culori standard

Finisajele noastre din tencuială de lut sunt disponibile în 88 de culori naturale. Toate specimenele de culoare de mai jos sunt descrise în finisajul nostru Smooth.

Arată toate culorile

Gama de culori speciale

Culorile variază în funcție de finisajul ales (Smoth, Tonal, Demi Rustic și Arkabe). Vă rugăm să consultați cele de mai jos pentru un exemplu de variație a culorii. Vă rugăm să rețineți că, la fel ca în cazul oricărui material natural, sunt posibile schimbări tonale în anumite culori.

Arată toate culorile

Ține pasul cu cele mai noi trenduri și amenajează-ți un cămin ecologic, cu ajutorul unor materiale naturale care să contribuie la sănătatea ta, a persoanelor dragi ție și a mediului înconjurător.

De exemplu, pentru pereți și pentru tavanele interioare poți alege să folosești, în locul vopselei sintetice nocive, tencuieli din argilă sau tencuială naturală Clayworks. Aceste tencuieli sunt obținute dintr-un amestec de argile nearse, minerale și pigmenți, așa că asigură nu doar un finisaj superb, ci și „sănătos”.

Pe lângă faptul că tencuielile din lut natural Clayworks nu au ingrediente toxice sau artificiale, sunt și 100% reciclabile, reutilizabile și se află în topul celor mai durabile finisaje pentru pereți.

Avantajele uimitoare pe care le oferă tencuiala naturală sustenabilă Clayworks nu se opresc, însă, aici.

Tencuiala naturală Clayworks, soluția modernă pentru o locuință cu adevărat „eco”

Așa cum aminteam anterior, tencuielile din lut Clayworks au o serie de avantaje care le transformă în alegerea ideală pentru orice fel de spațiu.

Tencuiala Clayworks, datorită lutului organic pe care îl are în compoziție, reglează în mod natural temperatura și umiditatea din locuință. Cu alte cuvinte, iarna căldura va fi înmagazinată, iar în anotimpul cald vei avea parte de un spațiu răcoros și plăcut.

În plus, tencuiala naturală sustenabilă Clayworks le permite pereților locuinței tale să respire, absoarbe toxinele, mirosurile și zgomotele și se aplică la fel de simplu ca oricare alt finisaj.

De asemenea, tencuielile din lut natural Clayworks îți permit să obții un aspect unic și să îi oferi căminului tău o personalitate distinctă, având în vedere că gama de culori, nuanțe și texturi în care sunt disponibile tencuielile din lut Clayworks este inexistentă în cazul finisajelor convenționale.

Nu în ultimul rând, tencuiala naturală Clayworks oferă un finisaj foarte neted și elegant, care îi va încânta, cu siguranță, pe toți cei care trec pragul casei tale.

Tencuielile din lut Clayworks – sustenabilitate, rafinament și prețuri atractive

Finisajele clasice cuprind textura, variația tonului, adâncimea și grosimea – de la Tonal la Smooth (2 mm), Demi Rustic (5 mm) și Rustic (8-10 mm).

Finisajele noastre personalizate demonstrează, într-un fel, arta posibilului. Exemplele pe care ți le punem la dispoziție în galeria foto confirmă versatilitatea fantastică și oportunitățile extraordinare de a împinge materialitatea tencuielii din lut natural Clayworks către efecte unice, spectaculoase și, totodată, rafinate.

Toate tencuielile din lut natural Clayworks pe care ți le punem la dispoziție sunt potrivite pentru orice tip de suprafață de perete sau de tavan și sunt disponibile în toate culorile prezentate mai jos.

Vorbim, mai exact, de tencuială Clayworks disponibilă în 88 de culori naturale. Toate variațiunile de culoare de mai jos sunt descrise în finisajul nostru Smooth. De asemenea, culorile pentru tencuielile din lut Clayworks variază în funcție de finisajul ales (Smooth, Tonal, Demi Rustic și Arkabe).

Alegerea de tencuială naturală Clayworks este o investiție atât în valoarea de piață a locuinței tale, cât și în sănătatea ta și a celorlalți membri ai familiei.

Consultă gama noastră de tencuială naturală sustenabilă Clayworks, iar dacă ai nevoie de informații, sfaturi sau recomandări suplimentare, nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție!

Citeste mai mult!

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj