Microcimentul Topcret este un material compozit decorativ pe bază de ciment, pigmenți minerali, rășini și diverse alte agregate. Este materialul ideal atât pentru suprafețe interioare cât și exterioare, având posibilitatea de a fi aplicat pe podele, pereți sau chiar tavane. Un mare avantaj estetic și funcțional este acela că prin aplicarea de microciment nu rezultă rosturi sau întreruperi. Acest lucru contribuie atât la un aspect continuu, deosebit, dar face și curățarea materialului una facilă.

SP House World este importator unic de Microciment TOPCRET în România, având showroom-uri de prezentare în București și Cluj.

Microciment Original

Creat de Topcret, este un produs de înaltă calitate, rezultatul a 20 de ani de cercetare și dezvoltare, făcându-l cea mai bună opțiune pentru profesioniștii în design interior, arhitectură și design.

Microciment T/Rustic

T / Rustic este un microciment cu o granulație mai mare, conferindu-i un finisaj rustic. Aspectul său mai aspru, mai puțin lustruit, se potrivește perfect esteticii rustice. Materialul combina avantajele tehnice ale suprafețelor continue ale Topcret cu frumusețea materialelor naturale.

Microciment BAXAB®

Creat de Topcret, Baxab® este cea mai rezistentă variantă de Microciment de pe piață. Dezvoltat în laboratoarele de inovație Topcret, acesta reprezintă un salt tehnologic important în domeniu.

BAXAB® New Formula

BAXAB® NEW FORMULA este cea mai recentă creație a noastră, în care am reușit să combinăm toate avantajele tehnice ale BAXAB® cu frumusețea estetică a Microcemento®: duritate, rezistență și un finisaj spectaculos.

Microciment Tswim

Piscine spectaculoase, culori inspirate de mare și de reflexiile apei.

Microciment pentru Mobilier

Crearea unei piese de mobilier cu ajutorul microcimentului reprezintă o soluție inovatoare și inedită.

Aspectul modern și luxuriant al microcimentului face ca acest material să fie utilizat tot mai des în ultima perioadă, pentru a oferi spatii unice, care se disting prin eleganță și minimalism. SP House World deține know-how-ul aplicării acestui produs versatil, precum și personalul calificat pentru montaj.

Descoperă gama completă de culori pentru microciment

Ce este microcimentul?

Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care vine aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor. Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, se potriveste pentru orice tip de suprafata: fie ca e vorba de pardoseli, pereti, fatade, terase, scari, chiar si mobila.

Cu o grosime de doar 3 mm, microcimentul este un material pentru finisaje, perfect pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite înlaturarea suprafetei existente, fie ca e vorba de mobila, pardoseli, pereti, fatade, terase, scari sau piscine. Microcimentul aderă eficient pe beton, gresie, faianta, lemn, beton, ceramica, parchet, MDF, PVC, LVT, etc, Rezistenta la trafic intens îl face potrivit atât pentru spatiile rezidentiale, cât si pentru cele comerciale (restaurante, cafenele, mall-uri, cluburi, PUB-uri etc.

Datorită microcimentului, spatiile mici si umede, cum ar fi baile sau chiar bucatariile, pot fi imbracate de la pardoseala la pereti exclusiv cu microciment, obtinandu-se in felul acesta un finisaj continuu, fara fragmentari, usor de intretinut si rezistent in timp. Acest material poate fi folosit si la exterior, de la imbracarea fatadelor la cea a piscinelor si teraselor. Pentru astfel de suprafete, avantajul microcimentului este ca poate fi folosit si pentru suprafetele neregulate, organice, nu doar pentru cele cu volume si linii geometrice.

Microciment: caracteristici și avantaje

 • microcimentul este un material de calitate superioara ce rezista extrem de bine uzurii sau circulatiei ridicate pe spatiul pe care este aplicat;
 • indiferent de spatiul pe care este aplicat, creeaza o suprafata fina si continua, oferind incaperilor un aspect modern si minimalist, precum si o eleganta aparte;
 • are o capacitate adeziva mare, pe toate suprafatele, permitand ca acest material sa fie atasat cu o fermitate absoluta;
 • este 100% impermeabil;
 • desi este un material relativ nou pe piata constructiilor din Romania, microcimentul nu necesita niciun fel de ingrjire sau intretinere speciala, procesul de curatare fiind unul facil, la fel ca in cazul altor materiale (parchet, gresie, faianta etc.);
 • este compatibil cu incalzirea in pardoseala;
 • deoarece are doar 3 mm grosime, acest material se usuca cu usurinta in contact cu alte materiale;
 • se gaseste intr-o varietate extinsa de culori si texturi, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte, culori usor de combinat chiar si in acelasi spatiu.

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj