Pentru a-ți realiza proiectul pe care ți-l dorești din microciment îți garantăm manoperă specializată și materiale de cea mai bună calitate. Îți punem la dispoziție o gamă variată de culori pentru microciment de interior și microciment de exterior. Regăsești mai jos informații specializate despre microciment care te vor ajuta în documentarea pe care o realizezi.

Microciment: finisajul ideal atât pentru suprafețe interioare, cât și exterioare

Microcimentul este un material compozit decorativ pe bază de ciment, pigmenți minerali, rășini și diverse alte agregate, fiind ideal atât pentru suprafețe interioare, cât și exterioare.

SP House World este importator unic de Microciment TOPCRET în România, având showroom-uri de prezentare în București și Cluj.

Microciment Original

Creat de Topcret, este un produs de înaltă calitate, rezultatul a 20 de ani de cercetare și dezvoltare, făcându-l cea mai bună opțiune pentru profesioniștii în design interior, arhitectură și design.

Microciment T/Rustic

T / Rustic este un microciment cu o granulație mai mare, conferindu-i un finisaj rustic. Aspectul său mai aspru, mai puțin lustruit, se potrivește perfect esteticii rustice. Materialul combina avantajele tehnice ale suprafețelor continue ale Topcret cu frumusețea materialelor naturale.

Microciment BAXAB®

Creat de Topcret, Baxab® este cea mai rezistentă variantă de Microciment de pe piață. Dezvoltat în laboratoarele de inovație Topcret, acesta reprezintă un salt tehnologic important în domeniu.

BAXAB® New Formula

BAXAB® NEW FORMULA este cea mai recentă creație a noastră, în care am reușit să combinăm toate avantajele tehnice ale BAXAB® cu frumusețea estetică a Microcemento®: duritate, rezistență și un finisaj spectaculos.

Microciment Tswim

Piscine spectaculoase, culori inspirate de mare și de reflexiile apei.

Microciment pentru Mobilier

Crearea unei piese de mobilier cu ajutorul microcimentului reprezintă o soluție inovatoare și inedită.

Aspectul modern și luxuriant al microcimentului face ca acest material să fie utilizat tot mai des în ultima perioadă, pentru a oferi spatii unice, care se disting prin eleganță și minimalism. SP House World deține know-how-ul aplicării acestui produs versatil, precum și personalul calificat pentru montaj.

Cere oferta personalizată

Descoperă gama completă de culori pentru microciment

Arată toate culorile

Ce este microcimentul?

Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care vine aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor. Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, se potriveste pentru orice tip de suprafata: fie ca e vorba de pardoseli, pereti, fatade, terase, scari, chiar si mobila.

Poți folosi microciment pentru toate suprafețele interioare, cum ar fi: podele, pereți sau tavane de baie, bucătărie, living, spații comerciale, terase, mobilă, pardoseli etc.

Poți folosi microciment pentru toate suprafețele exterioare, cum ar fi: terase, fațade, pardoseli, pereți, scări, piscine etc.

Culorile microcimentului sunt compuse din tonuri naturale și elegante, însă există și posibilitatea că achiziționezi microciment în culori personalizate.

Utilizarea de microciment te ajută să obții o suprafață continuă, impermeabilă, fără rosturi sau întreruperi, ușor de curățat și cu o rezistență foarte mare la solicitări sau șocuri mecanice.

Spațiile finisate cu microciment de interior sau microciment de exterior se disting printr-un aer elegant și minimalist, așa că vorbim de un finisaj cu adevărat deosebit.

Cere oferta personalizată

Microciment de interior și exterior: proprietăți și avantaje

Cu o grosime de doar 3 mm, microcimentul Topcret este perfect atât pentru lucrări minuțioase, cât și pentru renovări rapide, în cazul cărora timpul limitat nu permite înlăturarea suprafeței existente (fie că e vorba de mobilă, pardoseli, pereți, fațade, terase, scări sau piscine).

Microciment de interior – avantaje unice

Microciment de exterior – avantaje unice

Microciment: proprietati si beneficii:

 • microcimentul se aplică foarte ușor, chiar și deasupra gresiei și faianței;
 • are o aderență extrem de eficientă pe beton, lemn, ceramică, parchet, MDF, PVC, LVT etc.;
 • nu vei avea nevoie de aditivi speciali;
 • microcimentul are o rezistență foarte mare la zgârieturi și șocuri mecanice, fiind ideal atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale (restaurante, cafenele, mall-uri, cluburi, pub-uri etc.);
 • finisajele cu microciment de interior sau cu microciment de exterior sunt 100% impermeabile;
 • fie că vorbim de microciment de interior, fie că vorbim de microciment de exterior, niciunul dintre acestea nu necesită întreținere specială;
 • încălzirea în pardoseală este compatibilă cu toate tipurile de microciment;
 • fiind vorba de microciment cu 3 mm grosime, microcimentul Topcret se usucă foarte ușor;
 • rezistența la uzură și la tranzit intens le este specifică tuturor tipurilor de microciment (atât microciment de interior, cât și microciment de exterior);
 • poate fi colorat.

Te invităm să consulți oferta noastră de microciment de interior și microciment de exterior, să alegi produsul care se pliază cel mai bine pe exigențele tale, iar de restul ne vom ocupa noi!

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj