Frumusetea pardoselilor epoxidice este conferită atât de aspectul lor unic, deosebit, cât și de paleta largă de culori, modele și finisaje care pot fi realizate.

Antipraf

Tratarea pardoselilor industriale pe bază de ciment; nu formează pelicule de suprafață și nu schimbă culoarea substratului (dă doar un ușor efect umed).

Sectoare de utilizare: este recomandat pentru pardoselile din beton industrial, pentru cele din depozite, supermarketuri, garaje, subsoluri, industria alimentară, industria textilelor, industria auto etc.

Automix

Podea autonivelantă de 2 - 3 mm grosime obținută prin turnarea formulelor epoxidice fara solventi

Sectoare de utilizare: pardoseli industriale în mediile de lucru unde curățenia este principala cerință: spitale, farmacii, mecanică de precizie.
Aspectul estetic plăcut îl recomandă și pentru: birouri, pavilioane expoziționale, locuințe, săli de sport.

Stratomix

Sapa de mortar epoxidic intre 5-9 mm autonivelant.

Foarte rezistent la uzură și impact, poate fi utilizat în locuri ce intră frecvent în contact cu agenți bazici și acizi, fiind o pardoseală anti-acidă. Corectează diferențele mici de suprafață din substrat și oferă posibilitatea de a crea pante pentru drenarea lichidelor. Recomandat pentru industria mecanică, metalurgică, navală, chimică, farmaceutică, creșterea animalelor etc.

Antimix

Pardoseli antistatice mustistrat cu grosimi intre 3-5mm.
Domenii de folosință: Săli de operație, depozite explozivi, combustibili și materiale inflamabile, industrii roboti, etc

Decorwave

Acest produs îmbină rezistența rașinilor expoxidice cu frumusețea betonului elicopeterizat. Caracteristici: - rezistent la uzura, impermeabil, rezistent la agenti chimici diluati, antiderapant, clasa 1 rezistenta la foc.

Pardoseală decorativă multistrat de 2,5 mm grosime, realizată prin aplicarea unor serii de acoperiri epoxidice autonivelante și structuri colorate, susținută de plasă din fibră de sticlă și cuarț. Reprezintă combinația dintre „frumos și rezistent”, fiind potrivită pentru spații de birouri, bănci, hoteluri, cinematografe, teatre, săli de congrese, baruri, restaurante.

Spectrul de culori compatibil – RAL

culori pardoseli epoxidice

Ești pregătit să oferi un aspect luxuriant spațiului tău? Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Aplicarea unei pardoseli epoxidice este soluția tehnică ideală pentru a putea proteja podelele din beton sau ciment de inconvenientele care pot deriva din traficul intens dintr-o clădire și din expunerea la diverși factori cu potențial dăunător.O pardoseală epoxidică conferă o rezistență mecanică deosebită și plusează, de asemenea, și la capitolul estetic. În general poți opta pentru pardoseli epoxidice decorative în zona rezidențială, comercială, de servicii și, evident, cu atât mai mult în spațiile industriale, care sunt tranzitate nu numai de un număr considerabil de persoane, ci și de utilaje.

Turnarea unei pardoseli decorative epoxidice se poate face atât în interior, cât și în zonele exterioare, iar cromatica și texturile disponibile oferă posibilități generoase de design pentru că o astfel de pardoseală rășină epoxidică vine la pachet cu o paletă mare de opțiuni.

Pardoseli epoxidice: de ce sunt necesare?

Așa cum aminteam anterior, pardoselile epoxidice oferă o rezistență mecanică deosebită și un plus major la capitolul estetic. Dincolo de aceste avantaje, în comparație cu alte soluții de construire a pardoselilor, raportul calitate-preț este unul excelent.

De asemenea, nu trebuie neglijată nici durata de viață: fie că vorbim de pardoseli epoxidice decorative pentru spații în care se dorește un design aparte și uniform, fie că vorbim mai degrabă de pardoseli industriale epoxidice, durata de viață a acestora este considerabilă, ceea ce înseamnă că recuperarea investiției se va face ușor, mai ales în contextul în care cheltuielile pentru mentenanța unei astfel de pardoseli epoxidice sunt minime.

În plus, o pardoseală epoxidică este o modalitate foarte convenabilă de a masca și eventuale defecte, nu doar de a crea o suprafață sigură și durabilă.

Pardoseli decorative epoxidice: avantaje

În cele ce urmează detaliem pe larg principalele avantaje pe care le are alegererea unei pardoseli epoxidice:

 • rezistență la solicitări mecanice (acest tip de rezistență face ca o pardoseală rășină epoxidică să fie cea mai inspirată alegere inclusiv pentru aeroporturi, hypermarket-uri, showroom-uri, instituții publice, depozite, clădiri de birouri etc.);
 • o pardoseală epoxidică răspunde impecabil în cazul în care corpuri grele cad accidental pe suprafața sa;
 • nu putem vorbi de pardoseli epoxidice decorative fără să amintim că acestea prezintă o rezistență chimică mare la acizi, solvenți și, de asemenea, sunt foarte rezistente și la uzură, compresiune, radiații UV;
 • în cazul unei pardoseli decorative epoxidice nu rămân urme dacă suprafața este zgâriată accidental sau frecată cu obiecte grele;
 • fie că vorbim de pardoseli epoxidice decorative pentru spații intens tranzitate sau de pardoseli industriale epoxidice, trebuie menționat și faptul că suprafața acestora este un bun termoizolant și, totodată, blochează umezeala;
 • raportul calitate-preț al unei pardoseli decorative epoxidice este foarte convenabil;
 • o pardoseală epoxidică se curăță și se întreține foarte ușor;
 • așa cum menționam undeva mai sus, durata de viață a unei pardoseli epoxidice este foarte mare;
 • oferă numeroase posibilități în materie de design, paleta de culori și de texturi fiind foarte generoasă;
 • o pardoseală rășină epoxidică nu își modifică proprietățile la temperaturi extreme și, în plus, se aplică foarte ușor.

Pardoseală epoxidică de calitate la prețuri avantajoase

Frumusețea unei pardoseli epoxidice decorative este conferită, așa cum am arătat anterior, atât de aspectul său unic, deosebit, cât și de rezistență și de paleta mare de culori, modele și finisaje care pot fi realizate.

Dacă ești în căutarea unei pardoseli epoxidice de top, care să ofere un aspect premium spațiului în care va fi aplicată, îți punem la dispoziție o gamă variată de culori, texturi și modele din care să alegi exact produsul care corespunde cel mai bine exigențelor tale.

Consultă catalogul nostru, iar dacă ai nevoie de informații, sfaturi sau recomandări suplimentare care să te ajute să iei cea mai bună decizie, nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție!

Citeste mai mult!

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj