RESISEAL

este compus din ciment Portland gri sau alb, nisipuri de cuarț selectate și compuși chimici activi; impermeabilizează și protejează betonul, este deosebit de eficient pentru aplicații pe sisteme supuse presiunii pozitive.

este un produs bicomponent utilizat pentru protecția impermeabilă a structurilor de construcții. Componenta „A” este o pulbere pe bază de cimenturi speciale, agregate selectate și aditivi, care trebuie amestecată cu componenta „B”, o emulsie apoasă de polimeri acrilici. Produsul este gata de utilizare, fără adăugarea suplimentară de apă. Se aplică cu o perie, o rolă sau o spatulă și creează o acoperire continuă cu grosimea de 1-1,5 mm, perfect impermeabilă, care permite transpirarea vaporilor de apă și se integrează perfect cu suportul.

RESITETTO BASE

Membrana impermeabilă lichidă pe bază de polimeri sintetici elastici și bitum. Recomandat ca acoperire impermeabilă a pereților de fundație în contact cu solul, protecție antialge, excelentă pentru regenerarea membranelor bituminoase epuizate.

Este grundul ideal pentru RESITETTO FINISH în recuperarea eternității și în formarea laminatelor cu țesătură de sticlă mată pe acoperișurile plate.

RESITETTO FINISH

Membrana impermeabilă lichidă pe bază de polimeri sintetici în dispersie apoasă, utilizată pentru acoperirea acoperișurilor în teacă bituminoasă, plăci de beton, poliuretan pulverizat.

Regenerează eternitatea și previne dispersia fibrelor de azbest. Poate fi aplicat cu perie sau spray fără aer, are o permeabilitate bună la vapori și are o rezistență excelentă la agenții atmosferici și la carbonatare.

RESIGUM

Acoperire cimentată bicomponentă cu grosime redusă (aprox. 2 mm). Recomandat pentru hidroizolarea zidurilor subterane din zidărie și beton și ca un compus de netezire flexibil pentru suprafețele crăpate.

Folosit pentru tratarea bazinelor, piscinelor, rezervoarelor, conductelor de beton, tratamentelor de protecție anti-sare și anti-smog ale bordurilor rutiere, barierelor de siguranță, tunelurilor, adăposturilor, impermeabilizarea treptelor, încăperile tehnice. De asemenea, este utilizat pe scară largă pentru a înlocui membranele bituminoase pentru hidroizolarea balcoanelor și teraselor. Produsul poate fi făcut plimbabil pe acoperișuri plate.

POLYUREE

Membrană impermeabilizantă pe bază de poliuree, 100%, care poate fi aplicată practic în orice condiții climatice datorită structurii sale chimice unice, fără solvenți, puncte de fisurare, întărire rapidă.

Datorită vitezei de aplicare și caracteristicii de întărire rapidă, aceasta minimizează timpul de nefuncționare a instalațiilor în comparație cu produsele tradiționale de impermeabilizare. Reacția este foarte rapidă și poate fi aplicată cu ajutorul mașinilor speciale de pulverizare.

Calitatea etanșării acelor părți ale unei clădiri care sunt expuse constant la capriciile factorilor de mediu sau la acțiunea directă a apei este un element obligatoriu pentru păstrarea funcționalității construcției.Fie că vrei să impermeabilizezi o terasă, un balcon, un acoperiș, o verandă sau o pardoseală, o hidroizolație poliuretanică este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru că va rezolva această problemă pe termen lung.

Hidroizolații poliuretanice: de ce sunt necesare?

Hidroizolația cu membrane poliuretanice este vitală pentru orice proiect din două motive simple:

  • asigură o etanșare și o sigilare de calitate a suprafețelor;
  • se aplică foarte simplu și rapid, aspecte care fac ca acest tip de hidroizolație să nu aibă, practic, concurență pe piață în materie de economie a timpului și a costurilor.

În plus, nu putem aminti de hidroizolații membrane poliuretanice fără să precizăm că acestea sunt și foarte rezistente, tocmai datorită proprietăților acestor membrane foarte avansate, de protecție.
În cele ce urmează prezentăm pe larg avantajele alegerii unei hidroizolații poliuretanice.

Hidroizolația cu membrane poliuretanice: avantaje

Așa cum aminteam anterior, avantajele alegerii unei hidroizolații membrane poliuretanice sunt considerabile și tocmai de aceea sfatul nostru este să acorzi atenție includerii unei hidroizolații poliuretanice de calitate în proiectul tău.
Avantajele alegerii unei astfel de hidroizolații sunt de mai multe tipuri:

Etanșeizare eficientă și de lungă durată

Hidroizolația cu membrane poliuretanice este, așa cum precizam undeva mai sus, soluția perfectă de etanșeizare, datorită elasticității membranei, care face față cu brio la toate mișcările și potențialele deformări/denivelări ale substratului. Din acest motiv, o astfel de hidroizolație este eficientă chiar și după zeci de ani de la aplicare.

Acoperire foarte bună, uniformă

Pelicula care se obține din turnarea unei hidroizolații poliuretanice este flexibilă și asigură acoperirea perfectă a suprafeței respective. Dacă hidroizolația este aplicată de un profesionist, în general rezultatul va fi obținerea unei hiroizolații poliuretanice omogene, netede și foarte fine.
În ceea ce privește aplicarea, aceasta se face foarte simplu, iar uscarea survine într-un timp destul de scurt. În plus, rezultatul obținut nu este toxic după uscare.

Versatilitate impresionantă

Hidroizolația cu membrane poliuretanice (fie că vorbim de hidroizolații terase, balcon, pardoseli, acoperișuri, verande etc.) poate fi aplicată pe o gamă variată de suprafețe, iar aderența este excelentă.
Astfel, hidroizolația cu membrane poliuretanice poate fi aplicată pe beton, cărămidă, ceramică, metal, țiglă, mortar, gips etc.

Performanțe excelente

Nu putem să vorbim de hidroizolații poliuretanice fără să menționăm că aceste hidroizolații membrane poliuretanice oferă performanțe excelente chiar și în contextele care implică solicitări mecanice (șocuri mecanice).
Membrana poliuretanică garantează o rezistență termică foarte bună, precum și rezistență la o varietate mare de factori climatici, la razele ultraviolete, substanțe chimice, uzură și la abraziune.
Alte avantaje:

  • asigură lucrabilitate și pe suprafețe în plan înclinat;
  • exclude creșterea vegetației pentru că membrana poliuretanică nu are linii de îmbinare (este continuă);
  • oferă o productivitate mare (acest avantaj derivă, în principal, din timpul de uscare redus);
  • protejează sănătatea locatarilor (atunci când vorbim de hidroizolația unei locuințe) și, de asemenea, păstrează un mediu optim pentru depozitare sau pentru alte activități productive (atunci când vorbim de hidroizolația unei clădiri cu o destinație comercială sau industrială);
  • hidroizolația cu membrane poliuretanice nu se deformează și nu se fisurează la temperaturi extreme;
  • hidroizolațiile poliuretanice oferă o foarte mare flexibilitate în ceea ce privește acoperirea suportului și, de asemenea, o compatibilitate de fuziune cu aproape toate materialele din care ar putea fi construit suportul respectiv;
  • atunci când alegi o culoare deschisă, aceasta va respinge radiația solară și vei putea evita, astfel, supraîncălzirea suportului și, implicit, supraîncălzirea spațiului situat sub suport;
  • împiedică pătrunderea umezelii în stratul suport și în încăperile situate sub acesta;
  • necesită o întreținere minimă, cu alte cuvinte nu va trebui să aloci un buget impresionant pentru mentenanță.

Hidroizolații membrane poliuretanice la prețuri excelente

Dacă ești în căutarea unor hidroizolații terase, acoperiș, verande, balcon, pardoseli etc., îți punem la dispoziție o gamă variată de produse care te vor ajuta să obții un rezultat calitativ și durabil, care nu va avea nevoie de intervenții sau reparații timp de zeci de ani.
Consultă catalogul de mai jos, alege produsul care se potrivește cel mai bine exigențelor tale, iar noi ne vom ocupa de restul!

Citeste mai mult!

Cere oferta

    Nume *

    Prenume *

    Email *

    Telefon

    Subiect

    Mesaj