Pentru o amenajare în stil rustic vei avea nevoie de finisaje care să se plieze perfect pe exigențele acestui stil, iar tipul de microciment pentru amenajări interioare  și exterioare ales, nu face excepție de la această regulă.

T / Rustic este un tip de microciment  atât pentru amenajări interioare cât și exterioare, creat în laboratoarele Topcret și recomandat pentru spații care necesită ca estetica finisajului să pună în valoare cât mai bine caracteristicile cerute de proiectare.

Este vorba, așadar, de un microciment finisaj rustic de înaltă calitate, cu o granulație mai mare, aspect mai aspru și mult mai puțin lustruit.

Acest microciment finisaj rustic combină avantajele tehnice ale suprafețelor continue cu frumusețea materialelor naturale, așa că rezultatul pe care îl vei obține va fi, cu siguranță, unul spectaculos!

Descoperă gama de microciment Topcret, iar dacă ai nevoie de informații suplimentare despre oricare dintre produsele pe care le comercializăm, nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu toate sfaturile și recomandările necesare pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie!