Amenajări interioare și exterioare fără cusur, cu microciment Topcret

Amenajări interioare și exterioare fără cusur, cu microciment Topcret

Calitatea premium, experiența, lucrul bine făcut, personalul calificat și clienții mulțumiți sunt lucrurile care ne reprezintă cel mai bine și ne individualizează pe piața microcimentului din România.

Cine suntem noi? SP House World, unici importatori și distribuitori ai microcimentului de înaltă calitate Topcret în țara noastră. În portofoliul nostru avem și alte produse de top, ce țin pasul cu cele mai noi trenduri în domeniul finisajelor: foi de piatră Stone Life, cu o grosime de numai câțiva milimetri, realizate din ardezie, mică sau marmură, cu ajutorul cărora se pot crea acoperiri contemporane spectaculoase, dar totodată foarte rezistente; tencuieli din lut natural Clay-Works, o soluție sănătoasă, obținută dintr-un amestec de argile nearse, minerale și pigmenți, cu avantaje practice și estetice uimitoare; pardosea epoxidica – Terrazzo Alla Venetiana, unul dintre cele mai durabile finisaje la ora actuală, cu un aspect unic, ce mixează materiale diferite (precum marmură, granit, sticlă cu ciment și rășină epoxidică).

Cine este Topcret? Liderul mondial în producția de microciment, cu o expertiză de peste 19 ani în tehnologia microcimentării.

Ce este microcimentul? Un produs nou apărut pe piață, inovator, care oferă multe avantaje de ordin practic și estetic. Dacă ar fi să-l definim în câteva cuvinte, am spune despre el că este: versatil, rezistent, 100% impermeabil, cu aplicare manuală, ușor de întreținut, decorativ, unic.

Unde se folosește? Foarte apreciat de arhitecți, designeri și constructori, microcimentul este un finisaj ce are o grosime de aproximativ 3 mm, ideal de utilizat atât la interior, cât și la exterior, în amenajări de la zero, dar mai ales în renovări rapide, unde nu este necesară înlăturarea finisajelor existente.

Se aplică pe: pardoseli, pereți, tavan, fațade, terase, scări, piscine, piese de mobilier, obiecte sanitare.

Aderă eficient pe foarte multe materiale: beton, gresie, faianță, lemn, sticlă, plastic, MDF, PVC, LVT etc.

Este disponibil într-o gamă variată de culori și texturi, putând reda orice stil de amenajare sau design.

Cere ofertă

Completează formularul de mai jos pentru a trimite o cerere de ofertă.

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj