Baxab este un tip de microciment utilizat atât pentru interior cât și pentru exterior, dezvoltat în laboratoarele de inovație Topcret și reprezintă, din toate punctele de vedere, un salt tehnologic înainte în domeniul finisajelor premium.

Nu putem să vorbim de microciment fără să amintim că Baxab este cea mai rezistentă variantă de microciment de pe piață. Rezistența sa generală nu este însă nici pe departe singura sa caracteristică de excepție.

Acest sortiment de microciment, utilizat pentru exterior, prezintă o rezistență excelentă la umiditate, la îngheț, dezgheț și raze UV. De asemenea, este 100% impermeabil și se întreține cu foarte mare ușurință.

În plus, este disponibil într-o gamă largă de culori și texturi, așa că atunci când alegi acest tip de microciment ai posibilitatea să creezi spații cu un design unic. 

Descoperă gama de microciment Topcret, iar dacă ai nevoie de informații suplimentare despre oricare dintre produsele pe care le comercializăm, nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu toate sfaturile și recomandările necesare pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie!