Terazzo venețiana este un tip de pardoseala care provine din tehnici pur artizanale, a căror originalitate le permite să fie clasificate ca lucrări artistice valoroase. Terrazzo este un material compozit, turnat la fata locului, care este utilizat pentru amenajarea casei tale, pentru pardoseli unice. Se compune din așchii de marmură, cuarț, granit, sticlă sau alt material adecvat, turnat cu un liant cimentar, polimeric sau o combinație a ambelor.

Terazzo alla venetiana este un tip de pardoseală obținută prin tehnici pur artizanale, a căror originalitate permite clasificarea acestora ca lucrări artistice valoroase.

Dincolo de factorii pur estetici și de obținerea prin tehnici 100% artizanale, pardoseala Terazzo alla venetiana are și alte elemente care o deosebesc de toate celelalte tipuri de pardoseală existente pe piață.

De exemplu, materialele care vor contribui la obținerea de pardoseală Terazzo alla venetiana originală ajung pe șantier în starea lor naturală și separate unele de altele. Cu alte cuvinte, nimic nu este preambalat.

Spectaculoasele pardoseli premium Terazzo alla venetiana au înfrumusețat și înnobilat spațiile din Italia încă din secolul XVIII-lea. Primele pardoseli artizanale Terazzo alla venetiana au apărut în zona Veneto, foarte aproape de Veneția, din dorința meșterilor locali de a putea refolosi cumva resturile de marmură.

Noul material obținut prin amestecarea acestora cu cimentul a început să capete o popularitate tot mai mare și să fie folosit la pavarea teraselor din jurul caselor. De altfel, și numele sub care este cunoscut – „terrazzo” – se traduce prin „terasă”.

Terazzo este, așadar, un material compozit, turnat la fața locului, care este utilizat pentru amenajări atât interioare, cât și exterioare. Din punct de vedere al compoziției, acesta este format din bucăți de marmură, cuarț, granit, sticlă sau chiar pietre semiprețioase și turnat cu un liant cimentar, polimeric sau cu o combinație a celor două.

Terazzo alla venetiana a devenit, astfel, unul dintre cele mai rafinate, spectaculoase și sustenabile materiale existente pe piață, iar dacă și tu iei în considerare o pardoseală Terazzo alla venetiana premium, atunci ai ajuns unde trebuie.

Terazzo alla venetiana – un material mereu în trend, cu multe avantaje practice

SPHouseWorld îți pune la dispoziție Terazzo alla venetiana premium, care te va ajuta să transformi orice spațiu interior sau exterior într-unul cu adevărat rafinat și spectaculos din punct de vedere vizual.

Produsul pe care îl comercializăm se remarcă în primul rând prin autenticitate, iar în al doilea rând printr-o serie de avantaje pe care le trecem în revistă în cele ce urmează:

 • rezistență mare: pardoseala Terazzo alla venetiana este foarte rezistentă la foc, apă, substanțe chimice, compresie și uzură. Terazzo este un material atât de rezistent încât este alegerea principală chiar și pentru spații intens tranzitate precum spitale, aeroporturi, muzee etc.
 • durată de viață considerabilă: rezistența mare face ca și durata de viață a unei pardoseli premium Terazzo alla venetiana să fie una considerabilă. Materialul a fost, de altfel, favorit și pentru stilurile Art Deco și Modernism, iar clădirile realizate în aceste stiluri au pardoseli artizanale Terazzo alla venetiana care sunt încă intacte.
 • varietate mare de culori și forme: Terazzo alla venetiana vine într-o gamă variată de dimensiuni, culori și forme și, în plus, poate fi combinat și cu alte materiale (metal, lemn, marmură etc.). Prin urmare, oferă opțiuni foarte diverse de design și poate fi personalizat în funcție de gusturile fiecărui client în parte.
 • material sustenabil: Terazzo alla venetiana se numără printre primele materiale „verzi” din construcții. Așa cum aminteam anterior, materiale precum marmura, sticla, granitul sau cuarțul sunt reciclate pentru a obține acest agregat, iar acest lucru face ca orice pardoseală Terazzo alla venetiana premium să fie considerată sustenabilă și eco. În plus, o pardoseală Terazzo alla venetiana originală te ajută să obții mai repede certificatul LEED pentru clădiri/construcții sustenabile.
 • foarte ușor de întreținut: odată montat, Terazzo alla venetiana nu necesită mentenanță specială – singura condiție este ca pardoseala Terazzo alla venetiana să fie instalată de profesioniști.
 • costuri mici: o pardoseală Terazzo alla venetiana originală este alegerea perfectă pentru orice buget. Datorită modului de prelucrare și materialelor folosite, Terazzo alla venetiana este unul dintre cele mai puțin costisitoare materiale utilizate în industria construcțiilor.

Pardoseli premium Terazzo alla venetiana la prețuri atractive

Așa cum aminteam anterior, achiziția unei pardoseli artizanale Terazzo alla venetiana are o mulțime de avantaje practice, iar prețul atractiv este unul dintre acestea.

SPHouseWorld îți pune la dispoziție pardoseală Terazzo alla venetiana premium care te va ajuta să înnobilezi și să oferi un plus de rafinament oricărui spațiu.

Vorbim de un produs unic, mereu în trend, care nu se va demoda niciodată, așa că ai toate motivele să îți îndrepți atenția către o astfel de achiziție.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre produsele pe care le comercializăm sau pur și simplu de sfaturi și recomandări care să te ajute să alegi cea mai potrivită pardoseală Terazzo alla venetiana pentru locuința ta, nu ezita să ne contactezi! Îți stăm la dispoziție!

 

Citeste mai mult!

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj