STONELEAF sunt foi de piatră 100% naturale și organice, cu o grosime cuprinsă între 1,2 mm și 1,4 mm și o greutate ce variază între 1 și 1,5 kg / m2. Materialul poate fi aplicat pe aproape orice suprafață interioară sau exterioară: pardoseli, pereți, tavane, scări, fațade, mobilier, șeminee etc.

Este un finisaj revoluționar, realizat din ARDEZIE, piatră minerală ”MICĂ” sau MARMURĂ, cu ajutorul căruia se pot crea acoperiri contemporane spectaculoase, dar în același timp foarte rezistente.

Uite câteva dintre proprietățile și avantajele extraordinare pe care le oferă foile de piatră:

 • se obțin în urma unui proces tehnologic inovator, care păstrează culorile și nuanțele naturale ale pietrei;
 • sunt flexibile și ușoare, pot fi aplicate simplu și rapid pe orice suport (inclusiv pe suprafețele neregulate sau rotunjite), atât în interior, cât și în exterior;
 • rezistă excelent atât în mediile uscate, cât și în cele umede;
 • se găsesc într-o gamă de 30 de modele, ideale pentru a crea decoruri contemporane sau rustice superbe.

Sortimente StoneLeaf

Ardeziile StoneLeaf sunt disponibile în 31 de culori diferite

Ardezia naturală Stoneleaf vine într-o varietate de nuanțe împărțite în două categorii: mică și ardezie. În ambele cazuri, StoneLeaf este montată pe o bază de fibră de sticlă și rășină poliesterică. Densitatea și ușurința în utilizare sunt astfel garantate. Cu Stoneleaf, lăsați-vă dorințele și creativitatea să se exprime. Gama noastră este atât de variată încât veți găsi cu ușurință materialul care se potrivește proiectului dumneavoastră. Fie că doriți să acoperiți un perete sau niște mobilier, variantele noastre de culori vă oferă toate combinațiile. Fiecare StoneLeaf naturală este unică. Astfel, grosimea sa poate varia de la 1,2 mm la 1,5 mm. Vă rugăm să rețineți că StoneLeaf din mică vor fi mai groase decât cele din ardezie.

StoneLeaf Ardezie

ANKARA

BUDAPEST

LONDRA

MEXIC

MONTREAL

MOSCOVA

PRAGA

RIO

STOCKHOLM

DUBAI

StoneLeaf Piatră Mică

AMSTERDAM

BOGOTA

CANBERRA

ESSAOUIRA

GOA

HELSINKI

KUALA LUMPUR

LE CAIRE

MADRID

MINSK

NEW YORK

OSLO

PARIS

PHUKET

RIGA

SAINT TROPEZ

ZAGREB

StoneLeaf Marmură

DOHA

LIMA

PRETORIA

ROME

ConcreteLeaf, betonul flexibil.

Un material revoluționar pentru decorul interior și exterior.

Suntem bucuroși să vă prezentăm o nouă creație StoneLeaf: cimentul ConcreteLeaf este compus din pulbere de marmură și cilicat de calciu, una dintre componentele majore ale betonului. Cu StoneLeaf am făcut piatra flexibilă, astăzi cu ConcreteLeaf dăm flexibilitate betonului. ConcreteLeaf este perfect pentru a realiza o acoperire interioară, exterioară și a mobilierului. Datorită unui amestec de bumbac și fibră de sticlă, ConcreteLeaf este foarte puternic. Zonele de aplicare sunt aceleași ca și StoneLeaf: acoperire interioară și exterioară a pereților, zone umede, acoperire de mobilier … Foarte flexibil și foarte subțire, ConcreteLeaf este ușor de tăiat și poate fi instalat pe zone curbate sau plane. Cu 3 variante de design și 3 culori, sunt disponibile 9 modele. Descoperiți o gamă de beton flexibil în numele celor mai frumoase constelații.

ConcreteLeaf sunt disponibile în 9 modele diferite.

Modelele ConcreteLeaf sunt create in cofraje din panouri din lemn, ceea ce conferă acestui material nou un aspect unic. Acest beton revoluționar este disponibil în trei culori: negru, gri și albastru. Aceste culori sunt create cu pigmenți naturali. ConcreteLeaf este compus din pulbere de marmură și silicat de calciu, una dintre componentele principale ale betonului. Acestea se amestecă cu gresie și nisip. ConcreteLeaf este montat pe bază de țesătură și fibră de sticlă, se vinde laminat în 3000mm x 1200mm cu o grosime de 2 mm și o greutate de 4kg / mp.

ANDROMEDA

CASSIOPEIA

ORION

LIBRA

VELA

ANTLIA

CENTAURUS

PEGASUS

PERSEUS

Portofoliu de lucrări

Arată toate lucrările

StoneLeaf sunt foi de piatră naturală cu o grosime cuprinsă între 1,2 mm și 1,4 mm și o greutate care variază între 1 și 1,5 kg/m2.

Materialul poate fi aplicat pe aproape orice suprafață interioară sau exterioară: pardoseli, pereți, tavane, scări, fațade, mobilier, șeminee etc.Este un finisaj revoluționar, realizat din ardezie, piatră minerală „mică” sau marmură, cu ajutorul căruia se pot crea placări piatră naturală contemporane spectaculoase și, în același timp, foarte rezistente.

Amenajează-ți spațiul folosind foi de piatră naturală StoneLeaf

Iată câteva dintre proprietățile și avantajele extraordinare pe care le oferă aceste foi de piatră naturală StoneLeaf:

 • se obțin în urma unui proces tehnologic inovator, care păstrează culorile și nuanțele naturale ale pietrei;
 • aceste foi de piatră naturală sunt flexibile și ușoare, ceea ce înseamnă că pot fi aplicate simplu și rapid pe orice suport (inclusiv pe suprafețele neregulate sau rotunjite), atât în interior, cât și în exterior;
 • rezistă excelent atât în mediile uscate, cât și în cele umede;
 • se găsesc într-o gamă de 30 de modele, ideale pentru a crea placări piatră naturală StoneLeaf contemporane sau rustice superbe.

În plus, ardeziile StoneLeaf sunt disponibile în 31 de culori, care oferă posibilități foarte generoase de design.
Ardezia naturală StoneLeaf vine într-o varietate de nuanțe împărțite în două categorii: piatră minerală „mică” și ardezie.
În ambele cazuri, StoneLeaf este montată pe o bază de fibră de sticlă și rășină poliesterică. Densitatea și ușurința în utilizare sunt, astfel, garantate.

Placări piatră naturală StoneLeaf – eleganță și calitate la prețuri speciale

Lasă-ți dorințele să prindă viață și creativitatea să se exprime cu foi de piatră naturală StoneLeaf. Gama noastră este atât de variată încât vei găsi cu ușurință materialul care se potrivește proiectului tău.
Fie că vrei să acoperi un perete sau diverse corpuri de mobilier, variantele noastre de culori îți oferă toate combinațiile necesare pentru a obține placări piatră naturală reușite.
Fiecare foaie de piatră naturală StoneLeaf este unică. Grosimea poate varia de la 1,2 mm la 1,5 mm, astfel încât e imposibil să nu găsești exact foile de piatră naturală perfecte pentru obiectivele tale.
Înainte de a face o achiziție, ține cont și de faptul că foile StoneLeaf din piatră minerală „mică” vor fi mai groase decât cele din ardezie.
Produsele noastre îți garantează obținerea unei placări piatră naturală StoneLeaf elegantă, estetică și, nu în ultimul rând, spectaculoasă.
Dacă ai nevoie de informații, sfaturi sau recomandări suplimentare care să te ajute să faci alegerea cea mai bună pentru proiectul tău, nu ezita să ne contactezi!

Citeste mai mult!

Cere ofertă

  Nume *
  Prenume *
  Email *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj