Dacă ești în căutare de microciment pentru piscine, îți punem la dispoziție un sortiment unic, inovator și cu atribute tehnice premium: microciment T.Swim.

Acest tip de microciment a fost creat special pentru ca prin utilizarea lui,să se obțină o piscină cu un design unic, care să se plieze perfect pe exigențele estetice contemporane.

Cu o gamă de culori inspirate din nuanțele și reflexiile apei, acest tip de microciment pentru piscine / microciment de exterior oferă mult mai multe avantaje decât finisajele clasice.

Iar dacă vorbim despre microciment pentru piscine, atunci trebuie să amintim și faptul că T.Swim este 100% impermeabil,rezistent la aburi, umezeală, îngheț, dezgheț, raze UV, precum și la substanțele chimice folosite în mod uzual pentru igienizarea apei sau a bazinului.

Descoperă gama de microciment Topcret, iar dacă ai nevoie de informații suplimentare despre oricare dintre produsele pe care le comercializăm, nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu toate sfaturile și recomandările necesare pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie!