O bucătărie modernă cu microciment

Bucătăria mult dorită poate prinde contur acum, exact așa cum îți dorești! Utilizând microciment Topcret, această încăpere poate primi o înfățișare nouă, moderna, iar tu vei avea garanția că spațiul recent renovat va rezista o perioadă îndelungată împotriva uzurii, a traficului intens și a umezelii.

Compania noastră va propune renovarea bucătăriei cu microciment, un material versatil pentru finisaje, care poate fi aplicat pe orice fel de suprafață fără a mai fi necesară îndepartarea plăcilor vechi. Cu sedii in Cluj si in București, vă stăm la dispoziție cu sfaturi si soluții moderne astfel încât orice spațiu sau încăpere să se transforme  întocmai după propriile preferințe, dar și pentru ca amenajarea să fie una eficientă, fără timp pierdut.

Inovație în bucătărie – microciment pentru renovarea întregii încăperi

Pardoseala si pereți

Microcimentul poate să acopere pardoselile, pereții și toate tipurile de suprafețe (ciment, parchet, faianță, gresie, rigips, suprafețe ceramice sau porțelanice), așadar îndepărtarea plăcilor vechi de gresie sau de faianță nu mai este necesara. Continuitatea oferită (fără îmbinări și fără rosturi, ca in cazul gresiei și a faianței) va crea un spațiu unitar și o atmosfera îmbietoare.
Bucătăria este locul în care de multe ori ne petrecem cel mai mult timp, de aceea trebuie să reunească întreaga familie și să ofere un mediu plăcut, în care să te simți confortabil și să petreci timpul alături de cei dragi.

Mobilier

Datorita faptului că este un material atât de versatil, microcimentul se poate utiliza cu ușurință și in cazul mobilierului. Mai exact, în bucătărie, microcimentul poate fi aplicat direct pe blatul mobilierului, oferind în felul acesta protecție sporită împotriva umezelii sau a diverșilor agenți chimici de curățare.

Aliat împotriva umidității

Bucătăria este o zonă în care umiditatea este un factor important, care poate crea numeroase probleme, așadar este necesară aplicarea unui material impermeabil care să nu se degradeze în timp și care să reziste vaporilor de apă, mai ales în jurul blatului sau al hotei. Impermeabil și 100% rezistent la apă, microcimentul nu permite infiltrarea apei în mobilier, fiind ideal pentru bucătărie sau pentru a preveni mucegaiul.