Microcimentul, un material rezistent la umiditate

Umiditatea este una dintre cele mai des întâlnite probleme ale spațiilor interioare, iar dacă nu este prevenită sau dacă nu se iau măsuri împotriva ei, poate cauza numeroase probleme de sănătate. Pe lângă ca poate distruge pereții sau pardoseala, aerul umed din locuință creste riscul de apariție a mucegaiului care este extrem de nociv pentru sănătate. Spațiile interioare nu ar trebui să reprezinte un pericol, astfel că este foarte important ca pereții sau pardoseala să fie construite sau renovate cu materiale corespunzătoare, care să ofere siguranță. Un astfel de material este microcimentul, acesta fiind rezistent la apă.

Unic importator in Romania al microcimentului Topcret, compania noastră vă oferă un material versatil pentru finisaje și vă pune la dispoziție o soluție modernă de amenajare a locuințelor sau a spatiilor publice. Cu ajutorul microcimentului, spațiile mici și umede, cum ar fi băile de bloc sau chiar bucătăriile, pot fi îmbrăcate de la pardoseala la pereți exclusiv cu microciment, obținându-se în felul acesta un finisaj continuu, ușor de întreținut și rezistent in timp.

Una dintre cele mai importante calități a microcimentului o reprezintă faptul că acest material este impermeabil, 100% rezistent la apă, lucru care permite utilizarea cu succes a spațiilor predispuse la umiditate. Microcimentul nu va fi afectat de apă sau umezeala odată cu trecerea timpului, ceea ce îl face nu doar foarte rezistent, ci și excelent pentru renovare. Microcimentul poate fi aplicat pe orice suprafață din locuință sau din spațiile publice sau comerciale, in funcție de preferințe, însă pentru a va putea bucura la maximum de spațiile mai predispuse la umezeala sau igrasie, este recomandat să utilizați microciment în baie și piscine, dar și in bucătarii sau SPA-uri.

Microciment pentru baie

Deoarece microcimentul are proprietatea de a fi rezistent la umiditate, acesta este un material eficient care poate fi folosit în baie, atât în construcția ei, cât și pentru renovare. Se poate utiliza miccrociment pentru a înlocui în întregime gresie și faianță veche sau se poate utiliza pentru a da un aspect unic blatului de la chiuveta, a cabinei de duș sau a căzii. Indiferent de alegere, cu microciment Topcret, baia ta va fi protejată în întregime de umezeală sau de aburi, iar in același timp, nu va fi afectată de mucegai.

Microciment pentru piscine

Datorită rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient pentru spațiile exterioare, astfel că acesta se potrivește de minune și pentru piscine. Pentru un astfel de spațiu, microcimentul este ideal deoarece previne infiltrarea apei și prezintă o rezistenta ridicată împotriva agențiilor atmosferici (îngheț, dezgheț. raze UV).
În felul acesta, veți avea un o piscină curată și protejată si veți beneficia și de un spațiu elegant și frumos în fiecare zi alături de cei dragi