Cu microciment pereți exteriori, obții cea mai rezistentă și frumoasă fațadă

Fațada reprezintă o adevărată carte de vizită a casei. Pentru ca aceasta să arate mereu bine și să protejeze eficient locuința de intemperii, are nevoie de un finisaj superior calitativ, așa cum este microciment pereți exteriori de la Topcret.

O etapă foarte importantă în procesul de construire sau de renovare a unei case o reprezintă realizarea finisajelor exterioare. Alegerea materialelor pentru finisaje nu este însă deloc simplă, având în vedere varietatea de soluții dedicate existente pe piața de profil. Și totuși, această misiune se poate simplifica în mod considerabil dacă ții cont de următoarele sfaturi: optează pentru un finisaj care să se potrivească perfect cu stilul construcției și care totodată să se îmbine armonios cu celelalte elemente ale amenajării exterioare; ai grijă ca ceea ce alegi să protejeze eficient pereții de intemperii și de acțiunea razelor solare, să nu permită infiltrarea umezelii în zid și, de asemenea, să se curețe/întrețină ușor. Ca să îți dăm o mână de ajutor, îți recomandăm să folosești microcimentul Topcret, un produs de ultimă generație, perfect atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul locuinței. Mai multe informații despre acest material revoluționar, despre utilizarea lui la nivelul pereților exteriori și despre avantajele de ordin practic și estetic pe care le oferă afli din cele ce urmează.

Ce trebuie să știi despre microciment pereți exteriori?

Microciment pereți exteriori reprezintă o alternativă excelentă la materialele tradiționale, pe care o poți lua în calcul atât în cazul amenajării, cât și al renovării fațadei. Prin ce se diferențiază microcimentul față de materialele pentru finisaje obișnuite? În primul rând, prin versatilitate, o caracteristică ce îl recomandă ca soluție ideală și pentru spațiile interioare, și pentru cele exterioare. Tot legat de versatilitate, trebuie să știi că produsul poate fi montat peste aproape orice strat-suport, cu mențiunea că acesta trebuie să aibă o suprafață plană, rigidă și uscată. Astfel, dacă alegi microcimentul ca soluție pentru renovarea fațadei, nu mai este necesar să decopertezi pereții, așa cum procedai până acum. Tot ce trebuie să faci este să aplici acest material de ultimă generație peste vechiul finisaj, care a fost curățat, nivelat și uscat în prealabil. Indiferent că vechiul strat înseamnă beton, tencuială decorativă, piatră, gresie, lemn, sticlă, metal, marmură, granit etc., microcimentul va adera perfect pe el, atâta vreme cât afară este cald (temperatura trebuie să fie de peste 15 grade Celsius) și nu plouă.

Apelând la microciment pereți exteriori, vei obține o suprafață continuă, fără rosturi sau fragmentări pe o rază de până la 300 m, care va rezista foarte bine la acțiunea factorilor de mediu (ploaie, vânt, zăpadă, îngheț, dezgheț, soare puternic), 100% impermeabilă și foarte ușor de curățat. Totodată, fațada va avea un aspect estetic deosebit, și asta datorită faptului că microcimentul se aplică manual și este disponibil în peste 30 de culori și texturi, potrivite pentru a pune în operă orice stil și design dorești.